Automatické zásobování vzpruží výrobu - Toman, Pavel
Automatizácia zásobovania výroby. Ochrana pred prestojmi spôsobenými nedostatkom materiálu či komponentov. Automatizácia v Škode Auto vo Vrchlabí. Zásobovanie s využitím RFID. Elektronický kanban a vizualizácia na monitoroch. Last Mile Management.