Česká indoor lokalizace dobývá svět - Gračková, Ivana
Sofistikovaný lokalizačný systém pre vnútorné priestory. Výsledok spolupráce neveľkej firmy Sewio Networks s akademickým pracoviskom VUT v Brne. Sledovanie pohybu akýchkoľvek objektov, dopravných prostriedkov, prepravných vozíkov, jednotlivých komponentov ale aj športovcov či zvierat. Dodávka technológie do viac ako 30 krajín sveta.