Teoretické základy procesu odhaľovania, predchádzania a eliminácie farmaceutickej kriminality - Kurilovská, Lucia
Farmaceutická trestná činnosť a jej páchanie ako novodobý kriminálny fenomén. Definícia pojmu farmaceutická kriminalita, je všeobecné a špeciálne hľadisko. Odhaľovanie farmaceutickej trestnej činnosti. Podporné metódy a prostriedky operatívno-patrácej činnosti používané v boji proti farmaceutickej kriminalite. Informačno-technické prostriedky a zaisťovanie vecí používaných v boji proti farmaceutickej trestnej činnosti.