Zodpovednosť člena štatutárneho orgánu kapitálovej obchodnej spoločnosti a návrh zmeny zodpovednostného systému v súkromnom práve - Žitňanská, Lucia
Identifikácia a analýza dosahu zmien navrhovaného zodpovednostného systému na zodpovednosť člena štatutárneho orgánu kapitálových obchodných spoločností, a to primárne vo vzťahu k fiduciárnemu vzťahu člena štatutárneho orgánu a obchodnej spoločnosti. Formulácia pozícií k zmenám osobitnej právnej úpravy obchodných spoločností, ktoré sa týkajú zodpovednosti člena štatutárneho orgánu kapitálovej spoločnosti.