Central and Eastern Europe and the Decline of Russia in the United Nations Administrative Bodies: 1996–2015 - Parízek, Michal
Zastúpenie krajín strednej a východnej Európy v správnych orgánoch OSN. Politické rozdiely medzi Ruskom a novými členskými štátmi EÚ orientovanými na západ. Dramatický pokles zástupcov Ruskej federácie v orgánoch OSN za posledných 20 rokov.