International Relations in the Czech Republic: Where Have All the Women Gone? - Nyklová, Blanka
Skúmanie príčin nedostatku žien v českých medzinárodných vzťahoch v porovnaní so zastúpením študentiek v tejto oblasti. Identifikácia niektorých rodových bariér, ktoré by mohli blokovať ženám prístup k tejto oblasti.