11. Medzinárodná vedecká konferencia Ekonomika, manažment a technológie v podnikoch 2019 - Lorincová, Silvia
Informácia o konaní 11. Medzinárodnej vedeckej konferencie Ekonomika, manažment a technológie v podnikoch 2019, ktorá sa uskutočnila v dňoch 9.-10. mája 2019 .