Cross-Border Mergers and Acquisition in Economic Context of Selected Determinants with Accent for European Area - Hečková, Jaroslava
Logisticko-regresná analýza vybraných determinantov, ktoré by prispievali k rastu objemu M&A v krajinách Európskej únie.