Nonlinear Structure Based Artificial Neural Computing for Upstream Flow Functional Models - Siddiqi, Tanveer Ahmed
Modelovanie, analýza a prognózovanie skrytého spravánia systémov. Návrh schém na základe vzácnych kognitívnych funkcií a intelektu mozgu. Použitie v environmentálnom manažmente.