Agro-Business of Cashew Nuts in Casamance (Senegal): Strengths, Constraints and Industrialisation Prospects - Mbade, Sene Abdourahmane
Problematika podnikania s kešu orieškami v Senegale. Prehľad literatúry a prieskumy. Výskum s použitím mapovania a softvérového dátového spracovania. Odporúčania pre pestovateľov a vládne inštitúcie.