Finančný prenájom u podnikajúcej FO účtujúcej v sústave JÚ - Jarinkovičová, Valéria
Pojem finančný prenájom, resp. finančný lízing. Právna úprava v právnych predpisoch. Odpisovanie majetku. Dosahovanie zdaniteľných príjmov. Luxusné automobily. Povinnosti úpravy základu dane. Aktuálna právna úprava finančného prenájmu v ZDP - zhrnutie. Účtovanie finančného prenájmu v sústave jednoduchého účtovníctva.