Spatial Spillovers and European Union Regional Innovation Activities - Furková, Andrea, 1975-
Analýza úlohy priestorového rozloženia v inovačných procesoch naprieč 245 regiónov NUTS 2 Európskej únie za obdobie rokov 2008 - 2012.