Income Distribution and Economic Growth: Empirical Results for Slovakia - Zeman, Juraj
Analýza vzťahu medzi príjmovou nerovnosťou a ekonomickým rastom. Alternatívny pohľad na zvýšenie príjmu z pracovnej činnosti, ktorý môže mať aj pozitívny vplyv na rast.