Mzdové zvýhodnenia za prácu v sobotu, nedeľu a v noci od 1. mája 2019 - Gášpárová, Eva
S účinnosťou od 1. mája 2018 sú v Zákonníku práce ustanovené sadzby mzdových zvýhodnení za prácu v sobotu, nedeľu a v noci. Zvyšovanie mzdových zvýhodnení. Mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu, nedeľu a v noci od 1. mája 2019. Praktické príklady.