Nepretržité prevádzky, práca nadčas a odmeňovanie - Hamuľák, Mikuláš
Pracovný čas. Rovnomerné a nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času. Konto pracovného času. Práca nadčas a jej odmeňovanie. Odmeňovanie zamestnancov - mzdové podmienky, základná zložka mzdy, ďalšie zložky mzdy. Plnenia nepovažované za mzdu. Mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu, nedeľu a v noci. Mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok.