Mileniály "fast foodovým" HR marketingem nepřilákáte - Hořický, Jakub
Najvýznamnejšie trendy na trhu práce pre mladých ľudí a mladé talenty. Pohľad na najdôležitejšie charakteristiky atraktívnych zamestnávateľov v Českej republike.