Veková diskriminácia a zamestnávatelia - Gejdošová, Slavomíra
Diskriminácia na základe veku verzus problém starnúcej populácie. Antidiskriminačná legislatíva. Právna ochrana vo veciach porušenia zásady rovnakého zaobchádzania. Vzor žaloby zamestnanca o uplatnenie práva na ochranu pred diskrimináciou.