Starí verzus mladí alebo medzigeneračná mediácia na pracovisku - Kutlík, František
Úloha medzigeneračnej mediácie v celospoločenskom kontexte. Fenomén starnutia v pracovnom procese. Medzigeneračná mediácia a riešenie konfliktov na pracovisku. Medzigeneračná mediácia na pracovisku ako prevencia. Vertikálna a horizontálna komunikácia.