Duálne vzdelávanie a odborná prax z pohľadu zamestnávateľa - Gášpárová, Eva
Praktické vyučovanie u zamestnávateľa v systéme duálneho vzdelávania. Učebná zmluva. Spôsobilosť zamestnávateľa poskytovať praktické vyučovanie. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri praktickom vyučovaní. Hmotné zabezpečenie žiaka v systéme duálneho vzdelávania. Odmena za produktívnu prácu žiaka. Štipendium. Praktické vyučovanie na pracovisku zamestnávateľa v systéme školského vzdelávania (mimo systému duálneho vzdelávania).