Characterization of Leachate from Different Landfills Sites of Morocco and Spain: A Comparative Study - Oumaima, El Bied
Charakteristika fyzikálno-chemických vlastnosti, vyhodnotenie minerálnych a organických zlúčenin v priesakových vodách z rôznych skládok odpadu z Maroka a Španielska. Odhad zaťaženia znečisťujúcimi látkami a rizík pre kvalitu podzemnej vody.