Why a U.S.-China Trade Deal will not Ensure an Effective Global Trade Governance - Kazzi, Habib
Opis obchodných vzťahov medzi Čínou, USA a svetom. Charakteristika čínskeho socialistického trhového hospodárstva a právneho systému. Charakteristiky a problémy viacstrannej stratégie USA.