Zákon o oznamovaní protispoločenskej činnosti účinný od 1.3.2019 - Mičudová, Tatiana
Zákon č. 54/2019 Z. z. o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zmeny, ktoré prináša nová právna úprava.