Big Data Analytics and Electronic Resource Usage in Academic Libraries: A Case Study of a Private University in Kenya - Wakahia, Samuel Kairigo
Aplikácia analýzy Big dát ako nástroja pre hodnotenie využívania elektronických prostriedkov v prostredí akademickej knižnice v Keni. Použitie deskriptívnych štatistických techník.