Výkon kompetencií obcí na úseku stavebného poriadku v SR a ČR po reforme verejnej správy - Marišová, Eleonóra
Analýza prenosu stavebných kompetencií do samosprávy v Slovenskej a Českej republiky a ich financovanie z verejne dostupných dát o obidvoch krajinách.