Obchod nestíha absorbovať zmeny zákonov
V poslednej dobe nastalo niekoľko legislatívnych úprav, ktoré sa prejavili v raste mzdových nákladov a cien. Opatrenia, súvisiace so zavedením smernice EÚ o zákaze jednorazových plastových výrobkov. Otázka zálohovania obalov na nápoje.