A kam dáme vypínače?
Stručný pohľad na najväčšie európske laboratórium virtuálnej reality Virtuplex. Jeho zákazníkmi sú najmä spoločnosti z oblasti automobilového priemyslu, výroby, logistiky a maloobchodu. Výhody prostredia virtuálnej reality.