Kazachstan – vlajková loď Novej hodvábnej cesty - Drieniková, Kristína, 1982-
Ekonomická charakteristika Kazachstanu spolu s rozvojovými stratégiami, ktoré súvisia s projektom Novej hodvábnej cesty. Pohľad na pôvodnú Hodvábnu cestu. Nová Hodvábna cesta. Päť kľúčových oblastí v rámci iniciatívy Pás a Cesta. Mapa infraštruktúrnych prepojení v rámci Novej hodvábnej cesty. Realizácia Novej hodvábnej cesty na príklade Kazachstanu. Úloha Kazachstanu v projekte Novej hodvábnej cesty.