Kariérne kompetencie ako prediktory kariérneho úspechu - Magáčová Žilková, Ivana
Definovanie kariérnych kompetencií. Skúmanie vzťahu medzi kariérnymi kompetenciami a kariérnym úspechom. Výskum realizovaný prostredníctvom dotazníka CCI (Career Competencies Indicators). Štatistická analýza výsledkov a preukázanie kariérnych kompetencií ako prediktorov k úspešnému kariérnemu vývinu.