Kvantifikácia vplyvu sankcií na vývoj zahraničného obchodu medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou a ich efektívnosť - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza a kvantifikácia vplyvu sankcií na zahraničný obchod medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou a posúdenie ich efektívnosti.