RainBrain – systém na efektívne využívanie dažďovej vody - Nekolová, Veronika, 1984-
Informácia o navrhovanom systéme zamedzujúcom plytvanie a znečistenie vody využívaním dažďovej vody. Výsledky z uvedeného boli implementované do návrhu systému a prototypu zariadenia RainBrain.