Banky a kryptomeny - Okresa, Michal
Tri oblasti úzko späté s kryptomenami: špekulatívne investovanie, blockchain a technologický pokrok. Prienik medzi svetom peňazí a kryptomenami. Aktuálne postoje starých a nových hráčov z finančného sektora a spôsoby využitia výhod vyplývajúcich zo svojich fundamentálnych prístupov.