SunCan – solárne kolektory vyrábané z recyklovaných hliníkových plechoviek - Nekolová, Veronika, 1984-
Analýza možnosti využitia solárnych kolektorov, ktoré na jednej strane vytvárajú obnoviteľnú energiu a na strane druhej sú vytvorené pomocou recyklácie hliníkových plechoviek. Implementáciou týchto dvoch procesov je možné očakávať významné pozitívne efekty v oblasti odpadového hospodárstva a výroby energie, ktoré budú vplývať na celú spoločnosť.