Efektivní prodej (nejen) bankovních produktů v multikanálovém prostředí - Paruch, Martin
Myšlienka viackanálovej stratégie umožňuje oslovovať zákazníkov, vstupovať s nimi do interakcie a udržovať kontakt viacerými spôsobmi. Firma reaguje na spotrebiteľský dopyt prostredníctvom možnosti voľby predajného kanálu podľa preferencie zákazníka. Výsledkom je zvýšenie užívateľského zážitku u zákazníka.