Francie: hrozba ekonomických nerovnováh zatím přetrvává - Czesaný, Slavoj
Stručný pohľad na vývoj francúzskej ekonomiky so zreteľom na: ekonomický rast, konkurencieschopnosť, výskum a vývoj, solidaritu, dôchodkový systém, trh práce, vnútorné ekonomické vzťahy.