Earnings Stability and Peer Company Selection for Multiple Based Indirect Valuation - Janda, Karel
Rozvoj metódy nepriameho oceňovania pre verejne obchodované spoločnosti. Relatívna stabilita výnosov (relative earning stability) ako nové selekčné kritérium výberu vhodných partnerov pre hodnotenú spoločnosť. Empirická analýza výrazného zlepšenia presnosti nepriameho oceňovania na vzorke verejne obchodovaných spoločností z databázy Thomson Reuters Worldscope v období 1980-2015. Robustnosť empirických výsledkov.