<The> Impact of EU Funds on Regional Economic Growth of the Czech Republic - Žáček, Jan
Európske štrukturálne a investičné fondy (EŠIF) ako nástroje kohéznej hospodárskej a sociálnej politiky EÚ. Odhad vplyvu EŠIF na ekonomický rast Českej republiky v období rokov 2004-2015 pomocou techník regresie panelových údajov a ekonometrickou metódou priestorových panelových dát.