What Wavelet-Based Quantiles Can Suggest About the Stocks-Bond Interaction in the Emerging East Asian Economies? - Živkov, Dejan
Analýza obojsmernej vzájomnej závislosti výnosov 10-ročných dlhopisov a akciových výnosov v 8 východoázijských rozvíjajúcich sa ekonomikách prístupom vlnkových kvantilov (wavelet-based quantile) v období 2002-2017.