Školení musí dávat smysl. Lidem i firmě - Myslikovjanová, Simona
Potreba prispôsobenia ďalšieho vzdelávania zamestnancov aktuálnym potrebám. Podnikové vzdelávanie z hľadiska systematického procesu zmeny pracovného chovania, zvyšovania úrovne znalostí, zručností a motivácie zamestnancov. Spôsoby zlepšovania kvality vzdelávania dospelých.