Shiny aplikácie v jazyku R - Páleš, Michal, 1984-
Vizualizácia ako jedna z najlepších možností pre vyjadrenie obsahu údajov a ich charakteru. Opis základných atribútov danej disciplíny. Zameranie sa na vizualizáciu prostredníctvom Shiny aplikácií s využitím funkcionality rovnomennej knižnice open source programovacieho jazyka R. Ukážky sofistikovaných Shiny aplikácií z výučbových online programov.