Pracovní spokojenost zaměstnanců
Skúmanie postojov zamestnancov voči zmene zamestnania. Zisťovanie aktuálnej spokojnosti v súčasnom zamestnaní. Motivácia k zmene zamestnania a hlavné dôvody pre výpoveď. Prieskum pracovnej spokojnosti zamestnancov.