Stochastic Valuation of Insurance Contracts With One-Time Benefit Payment in the Discrete Model - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Charakteristika životného poistenia. Stochastické oceňovanie poistení vyplácaných poisťovňou jednorazovo, a to v prípade dožitia sa konca poistnej doby alebo v prípade úmrtia počas doby stanovej v poistnej zmluve. Výhoda daného prístupu.