Výška licenčných poplatkov vo väzbe na transfer a ohodnocovanie duševného vlastníctva - Havier, Jan, 1989-
Využívanie duševného vlastníctva a jeho význam. Ohodnocovanie duševného vlastníctva metódou licenčnej analógie. Výsledky prieskumu využívania duševného vlastníctva v SR a ČR. Poradie a priemerné pridelené body významnosti vybraným predmetom duševného vlastníctva v analyzovaných subjektoch. Výška licenčného poplatku ako percento z tržieb.