Valuation of Insurance Contracts According to IFRS 17 - Zelinová, Silvia, 1987-
Vymedzenie základných pojmov z IFRS 17. Charakteristika postupov ohodnocovania poistných zmlúv. Rozdelenie poistných zmlúv a výpočet zmluvnej servisnej prirážky a rizikovej prirážky. Hodnotenie výsledných výpočtov a ocenenie poistných zmlúv základnou metódou (BBA).