<An> Exchange Rate Floor As an Instrument of Monetary Policy: An Ex-Post Assessment of the Czech Experience - Brůha, Jan
Česká národná banka zaviedla v novembri 2013 minimálnu úroveň (floor) kurzu českej koruny. Dodatočná kvantitatívna analýza vplyvu tohto nástroja menovej politiky na českú ekonomiku: pomocou predpovedného modelu DGSE a empiricky metódou syntetickej kontroly.