Perspektívy spolupráce Európskej únie a Ruskej federácie v oblasti energetiky - Dukhanin, Alexey
Súčasné problémy v energetickej spolupráci EÚ a Ruska. Scenáre spolupráce v plynárenstve. Strom možných scenárov ruských dodávok plynu do EÚ. Varianty rozvoja vzťahov v plynovej oblasti. Návrhy na obnovu energetického dialógu medzi Európskou úniou a Ruskom.