Ekonomické sankcie ako nástroj zahraničnej politiky (vybrané otázky) - Kochajdová, Monika, 1993-
Charakteristika sankcií ako dôležitý nástroj v diplomacii a podmienky, za ktorých by sankcie mohli byť efektívnym nástrojom. Porovnanie a analýza vhodných historických prípadov.