Řešení globálních problémů současné doby z pozice OSN - Rüžičková, Barbora
Zmena globálnych problémov z pozície OSN. Analýza bariér, ktoré brzdia efektívne globálne vládnutie riešiace tieto problémy. Kvalitatívna analýza dohôd a činov uskutečnených globálným spoločenstvom v odpovediach na súčasné globálne problémy.