Vplyv IS/IT na konkurencieschopnosť podnikov - Bodiš, Miloš
Analýza teoretických poznatkov a vyhodnotenie zmien v informačných systémoch a informačných technológiách a ich vplyvu na konkurencieschopnosť podnikov. Informačné systémy v podniku patria k strategickým faktorom rozvoja a konkurencieschopnosti každého podniku. Vyselektovanie a analyzovanie teoretických poznatkov, výber a komparácia relevantných zdrojov z oblasti podnikových IS/IT pre úspešné napredovanie podnikov. Definícia a charakteristika IS/IT. Trendy v oblasti IS/IT.