Banka 2025? Rozhodně ne na vlastním písečku!
Víziu banky v roku 2025 predstavuje tzv. digital banking. Kľúčom úspechu banky v budúcnosti je superpersonalizácia, no nastáva otázka o aké služby sa bude jednať. Tri základné oblasti, na ktoré by sa mala banka zamerať, ak chce splniť klientove požiadavky v roku 2025. Zmeny nastanú aj na strane zamestnancov, budú musieť ovládať určité zručnosti. Najviac sa digitalizácia dotkne úverov a compliance.