Finančné aspekty PPP projektov pri revitalizácii kultúrneho dedičstva - Smorada, Marián, 1984-
PPP projekty v oblasti revitalizácie nehnuteľného kultúrneho dedičstva prinášajú špecifiká. Verejný partner sleduje svoje ciele, ktoré spočívajú v poskytovaní kvalitnej verejnej služby konečným užívateľom. Súkromný partner sa na druhej strane snaží napĺňať svoje finančné ciele, ktoré spočívajú v dosahovaní primeraného zisku. Skúmanie špecifík PPP projektov v oblasti revitalizácie nehnuteľného kultúrneho dedičstva a popis oblasti, ktoré je nutné pri finančnom plánovaní zohľadniť, nakoľko ich podcenenie môže viesť k nedostatočným finančným efektom a realizácia samotného projektu môže byť ohrozená.